Cautare

8192 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate constanta" (3.31 secunde)
Presa din judetul Vaslui a publicat, cu dovezi, o serie de materiale care demonstreaza cum liberalii din toate organizatiile locale trebuiau sa raporteze la Secretariatul general al PNL cazuri in care membri PSD (cazuri de primar in iunie 2016, presedinti de organizatie sau alti membri importanti) sunt sau au fost numiti directori de scoli.
Este prima zi in care testele de saliva pentru depistarea SARS-COV-2 se poate face in scoli. ... Astfel, acestia sunt chemati sa ridice testele de saliva din scoli.
Profesorii pensionati si studentii care se pregatesc pentru o cariera la catedra vor putea preda in scoli fara sa mai dea concurs. Este masura anuntata de ministrul Educatiei, dupa ce criza de personal ar pune piedici statului roman de a primi in scoli elevii ucraineni.
Toate incidente tragice, teribile, care au lasat familii indoliate si care ne-au facut sa privim cu totala neincredere siguranta in scoli. ... La fel, se mai poate cineva declara surprins de faptul ca dotarile foarte multor scoli sint atit de vechi incit pot deveni periculoase pentru cei care le folosesc?
Toate incidente tragice, teribile, care au lasat familii indoliate si care ne-au facut sa privim cu totala neincredere siguranta in scoli. ... La fel, se mai poate cineva declara surprins de faptul ca dotarile foarte multor scoli sint atit de vechi incit pot deveni periculoase pentru cei care le folosesc?
Acelaeasi scoli neterminate la timp, aceeasi elevi si mai ales parinti care se plang de indolenta autoritatilor. ... In alt reportaj aflam ca multi dintre elvii unei scoli nu au uniforme noi si ca asta e o adevarata nenorocire.
Intr-o comuna din judetul Bistrita Nasaud doua scoli ramase fara elevi vor deveni capele mortuare.
In anul universitar 2018 - 2019, universitatea are acreditate 44 de programe de licenta si 34 de programe de masterat in cele 14 facultati din 5 centre universitare din tara: Bucuresti, Constanta, Brasov, Craiova si Campulung.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Constanta, condusa de Petre Dinica (foto), a reusit ca, in doar cateva zile, sa cheltuiasca cateva miliarde bune. ... parfumuri, tampoane, absorbante, sampoane, detergent, iar lista poate continua.
Dupa ce parca au jurat sa nu spuna la nimeni, pana in ziua alegerilor, care le este candidatul pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta, iata ca liberalii si democratii n-au mai putut dormi cu secretul prea bine pazit.
Filiala Constanta a Partidului Democrat pare hotarata sa-si faca ordine in propria ograda.
Faimoasa lista cu persoane sustinute de PD-L Constanta pentru functiile de conducere din institutiile deconcentrate inregistreaza de la o saptamana la alta nu neaparat modificari dar in mod cert amanari. In cazul Garzii de Mediu Constanta "amanarea" schimbarii sefului acestei institutii ar putea fi chiar definitiva.
Deputatul Gelil Eserghep va candida de pe locul doi pe lista Partidului Romania Mare pentru Consiliul Judetean Constanta. ... "Cine n-ar fi tentat sa candideze la Primaria Constanta?!
Deputatul Gelil Eserghep va candida de pe locul doi pe lista Partidului Romania Mare pentru Consiliul Judetean Constanta. ... "Cine n-ar fi tentat sa candideze la Primaria Constanta?!
Lasand insa deoparte zbuciumul de la "centru", cum apreciati faptul ca la Constanta presedintele Organizatiei Judetene a PRM, Radu Comanici, a fost dat in judecata, sau amenintat ca va fi dat in judecata, ca urmare a articolelor publicate in ziarul partidului?
Plecarea viceprimarului din Navodari de la PNL la PLD nu este resimtita ca o lovitura serioasa pentru imaginea partidului condus la Constanta de deputatul George Dragomir.
PDL Constanta are, la nivel de judet, structura de conducere stabilita, dupa cum singur precizeaza, de avocatul Ion Popescu. Noul Birou Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta a primit OK-ul de la Bucuresti, iar "opera" lui Ion Popescu (presedinte al acestui BPJ) arata dupa cum urmeaza:
35 de politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta si 4 civili sunt cercetati pentru luare si dare de mita, abuz in serviciu, trafic de influenta si fals intelectual.
Cele mai cunoscute somitati internationale din domeniul medicinei dentare vor fi prezente la Constanta, in perioada 20-31 mai a.c., cu prilejul organizarii celui de-al VI-lea Congres International de Sanatate Orodentara si Management in Euroregiunea Marii Negre si al celei de a VI-a editii a Targului Denta&Pharma, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Cornel Amariei, decanul Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.
Cazinoul din Constanta va fi reabilitat In paragina de prea multa vreme, la adresa Cazinoului din Constanta a mai sosit o promisiune: ... De ani de zile, Cazinoul din Constanta e intr-o continua degradare, sub privirile autoritatilor a ajuns si adapost pentru pasari.
google-analytics.com